Despre mine

Cateva cuvinte despre mine
Ma numesc Alexandra Doina Patrascu si sunt absolventa a Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din vara anulu 2015.

De-a lungul studiilor am beneficiat de o bursa de un an in Regensburg, Germania, in cadrul careia am castigat o competitie de urbanism in anul 2011 alaturi de echipa mea, in orasul italian Sabbionetta sub atenta supraveghere a Prof. Dr. Arh. Peter Scheck. Un an mai tarziu am luat parte la demersul de a integra in circuitul turistic a ruinelor daco-romane de la Galati. In 2014 am participat, de asemenea, la concursul desfasurat de Ordinul Arhitectilor Romani destinat restaurarii si relocarii sediului filialei din Bucuresti, iar ulterior am obtinut postul de intern in cadrul companiei de arhitectura Thoma Architekten din Berlin, Germania.

In perioada studiilor universitare si in cea care i-a urmat am lucrat sub tutela catorva distinsi arhitecti printre care enumar Prof. Arh. Radu Teaca, Prof Dr. Arh. Dan Serban, Dr. Arh. Hermann Thoma. Pe cont propriu am desfasurat, de asemenea, proiecte de arhitectura, de design de produs, de interior design si de branding.
site 21

Procesul creativ

Procesul creativ trebuie sa fie foarte riguros gandit, intrucat dicteaza tot ceea ce urmeaza ulterior. Perioada destinata conceptului poate varia in functie de program, functionalitate etc. Toate aspectele care tin de durata si de secventa activitatilor vor fi stabilite de comun acord.

Mesajul

Mesajul pe care vrem sa il transmitem este acela ca arhitectura de calitate, designul interior pertinent poate exista si la costuri mici / medii. Efortul suplimentar consta in timp si dedicare, insa consideram ca la final merita tot sacrificiul.

Misiunea

Ne dorim sa promovam arhitectura curata si functionala.

Produsul final

Suntem convinsi ca produsul final va incanta ambele parti.